Form Not Submitting

  • Profile Image
    NekoStudios
    Asked on June 30, 2015 at 04:33 AM

    I fill out the form, I press "submit my request" and nothing. It doesn't say "please wait..." or anything, it just freezes. The text in a text field would turn grey and nothing happens :/.

    http://www.jotform.us/form/51762791049159

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on June 30, 2015 at 09:17 AM

    Just so you know that I'm checking this now. I can't seem to find the exact cause, but I think this is something related to your conditional logic because if you disable them all, the submit button will work.

    Thanks

  • Profile Image
    NekoStudios
    Answered on June 30, 2015 at 03:39 PM

    Is there anyway to determine which condition? I've been looking through them and cycling some of them and can't find the problem.

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on June 30, 2015 at 05:15 PM

    You can open the form's fields conditional statement associated to a specific field by clicking on the Conditions icon of the field. This will make it easier to review the attached condition rules.

     

    Example: I found an issue with your conditional statement for the Service password field

     

    it doesn't work properly on the live form http://www.jotform.us/form/51762791049159

    correcting the Conditional statement should help fix the issue.

    AND I also suggest disabling the Autofill feature on the form 

    It is highly possible the autofill feature saved cache is interfering with the conditional statements on the form. Disable the feature and check the form again.

    Hope this help. Please let us know if issue persist.

    Thanks.