What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    The Jotform Notifier for Chrome is not showing my forms

    Asked by StitchinHeaven on July 02, 2015 at 12:06 PM

    The Jotform Notifier is showing me forms with responses that are not mine. I have tried uninstalling and reinstalling repeatedly, but half the time it gives me notifications for forms I don't own. The other times it works perfectly. Not sure what the issue is.

    JotForm responses Jotform Notifier Chrome Notifier My Forms
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Boris on July 02, 2015 at 12:52 PM

    Can you please let us know the links to some of these submissions that are not yours?

    Are you by any chance using the same browser to access (log into) multiple JotForm accounts? In that case, it may be that your browser logs you in with another one of the saved username and password combination that you may be using.

    I am unable to re-create the issue in my testings. Please try logging out of your JotForm account, clearing your browser cache and cookies, and logging back into your JotForm account.

    If it happens again after logging out and clearing your cache and cookies, it would be great if you kindly provided us with a screenshot of the issue in effect, and possibly one of the submission links that appears that are not yours, so that we can examine the problem more closely.

    Thank you.

  • Profile Image

    Answered by StitchinHeaven on July 02, 2015 at 01:16 PM

    I logged out, cleared my cookies & cache, and logged back in again. Attached is what it looked like both before/after.

    However, I completely closed out of Chrome, and reopened, and it looks like it's correctly pulling our responses. I normally keep Chrome open for several days to weeks, so I can see that being the issue.

    Thank you for your help, and I'll keep an eye on this going forward.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Boris on July 02, 2015 at 01:39 PM

    You are kindly welcome.

    I'm afraid that your attached images didn't come through to our forum software. If you wish to upload images to your posts here, you can do that by following instructions by our colleague:

    https://www.jotform.com/answers/277033-How-to-add-screenshots-images-to-questions-in-support-forum

    I am very glad to hear that clearing the cache made it work. Please do let us know if the issue persists, and in case this issue appears again, please kindly include one of the submission links that it shows which it wasn't supposed to.

    Thank you, and have a nice day. :)