Form tabs widget - submit button is not working

  • Profile Image
    athdept
    Asked on July 08, 2015 at 10:52 AM

    Hello-

    I have created a form to allow edits after the form has been submitted initially. This link is shared with multiple users to make changes to "their" section of the form. I have received reports that sometimes when they attempt to make changes and click "Update Form" it jumps to the last tab and just hangs there (with a Please wait message). This issue has occurred in multiple browser types. Can someone look into this please? Is there a limit (outside of time) that changes can be made to a form?

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on July 08, 2015 at 01:04 PM

    I have tested your form and I was able to reproduce mentioned problem inside of Chrome. However I was able to submit your form in Mozilla Firefox.

    After testing I found out that Form Tabs widget is causing this problem. 

     

    I will escalate this issue to our developer and we will inform via this thread you once this issue is resolved. 

    Possible workaround is to changed Allow navigation without validation to No inside of Form Tabs widget. I have made this change inside of my cloned form and I was able to submit my form in Google Chrome as well. 

    Here is my cloned form: http://submit.jotformpro.com/submit/51884515245964/ 

  • Profile Image
    athdept
    Answered on July 08, 2015 at 01:33 PM
    Thanks for the update
    ...
  • Profile Image
    mkcellular
    Answered on July 08, 2015 at 07:51 PM

    We are having the same issue with Form Tabs. Looking forward to a fix. 

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on July 09, 2015 at 01:04 AM

    @mkcellular

    I see you already have an opened thread regarding the form not submitting, here's the link to your thread: http://www.jotform.com/answers/604210. My colleague has already responded on it, please post your replies and follow up concerns to that thread link for us to better assist you.

    Thank you.

  • Profile Image
    athdept
    Answered on July 23, 2015 at 03:42 PM

    Is there any update on this issue?

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on July 23, 2015 at 06:35 PM

    I'm sorry, but there's no update yet. But the thread is assigned to our developer with a high priority. If there's any, I'm sure our developers would let you know here.

    Thanks

  • Profile Image
    TitusN
    Answered on July 21, 2016 at 06:43 AM

    Sorry for the late update. 

    We made updates on the widget - and the issue was fixed. 

    Kindly try it out, and let us know - thanks.