Autoresponder Email is not going though

  • Profile Image
    owarwick
    Asked on July 16, 2015 at 09:43 AM

    We are having a problem whereby emails are not being automatically sent from our forms.

    We have it setup so that each form effectively has two forms so that an email is sent after the first form is submitted so that users can go back to a part completed form at a later point.

     

    However, those initial emails are not coming through. Could you please take a look?


    Our first form

    http://www.jotformeu.com/form/51184449679368

     

    Thanks,

    Ollie

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on July 16, 2015 at 09:50 AM

    Our apologies for the inconveniences caused.

    This could be related to the attach PDF issue. May I suggest to uncheck the attach pdf option found on your form notification wizard for now and see if this resolves the problem.

    Please update us if the issue persists after this. I have also raised this to our developers for further investigation.

  • Profile Image
    owarwick
    Answered on July 16, 2015 at 11:06 AM

    That would make sense if it was the second form however, this is the first notification from the initial Name and Email form to be able to save it. The attached pdf is on the second form once that has been submitted, which then gets sent to a data controller. It's the initial person who fills out the form who is not receiving the auto notification.

    Thanks,

    Ollie

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on July 16, 2015 at 01:26 PM

    Hi Ollie,

    I have tested out your form using two email addresses and I received your autoresponder email quickly after submitting the form.

    Here's a screenshot:

    We do not have any known issue about the autoresponder email and since it's working to my end, I think the problem is to the submitter's email address. If someone reported this to you, please tell them to check their spam folder. If possible, ask their email address so we can check our logs.

    Thanks