Configurable list widgets not loading on site

  • Profile Image
    m19rtg
    Asked on July 21, 2015 at 09:47 AM

    Hi Please help Configurable list widgets are not loading on my forms when embedded on my website.

    im using the full source code on the page as im having other issues when just the std embed code.

    they are on the forth page of this form http://dev.monkeymarketing.co.uk/joint-will-application

    thanks 

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on July 21, 2015 at 11:57 AM

    It's possible that there's a code conflict between your website and the form's widget.

    Have you tried using the iFrame embed code instead? Here's a guide on that: http://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code. That should prevent any code conflict and should load all the fields and widgets correctly.

    Do let us know if that works.

  • Profile Image
    m19rtg
    Answered on July 21, 2015 at 12:17 PM

    hi thanks for the reply I tried the iframe option but it doesn't look very good as my form pages very so much in height that at times parts of the form are getting cut off when conditional logic shows extra questions. Im currently making a new page template in wordpress and removing as much of the code as possible that not needed on the form page in  a hope that i can find the conflicting scripts.

    thanks

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on July 21, 2015 at 01:34 PM

    If that's the case, you'll probably need to make separate pages for each of your form to avoid conflicts, if the iFrame is not an option.

    If your on Wordpress, you might want to check this guide also: http://www.jotform.com/help/324-A-Guide-To-Forms-For-WordPress-JotForm-Users, see if the methods there will help.

    Do let us know if that helps.