Text Field is not available in the Conditions Wizard

  • Profile Image
    arthurshurn
    Asked on July 21, 2015 at 12:24 PM

    I have several text field which I want displayed given their condition is met. I have did this in that past and it worked perfectly.

    I put the name of the text field in the top left part of the text box. 

    When I create the condition showing multiple items these text boxes do not show up as field to select

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on July 21, 2015 at 02:30 PM

    I am not sure if I understand your query correctly. I see that there are some conditions on your JotForm which seems to be working fine. Are you trying to setup a new condition by using Text field to show/hide multiple fields? If so, it is required to select Show Multiple or Hide Multiple option to display all the fields on the form. Please see the screenshot below.

    Also, please refer to the following guide below that might help you in setting up conditions.

    http://www.jotform.com/help/57-Smart-Forms-Using-Conditional-Logic

    Hope this information helps. If you are referring to something different, please let us know. We will be happy to help.

  • Profile Image
    arthurshurn
    Answered on July 21, 2015 at 03:14 PM

    Im sorry if I was not clear, I was looking to test:

    Field "Purpose of Paying" is Equal to "Dues"

    Then Show a Text Field.   The Text Fields are not listed in the Condition Wizard see above

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on July 21, 2015 at 03:20 PM

    As I check the issue again, it seems that there is an issue with the text fields displaying in conditions wizard. Let me forward the issue to our backend team to take a look at this. You'll be posted through the thread once we have any update on this.

    Thank you for your patience.

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on July 21, 2015 at 05:40 PM

    The problem was solved. Sorry for the inconveniences. Do let us know should you have questions.

  • Profile Image
    cresteer
    Answered on July 22, 2015 at 06:41 PM

    I don't think it was solved, I was trying to display some text based a drop down having certain values

  • Profile Image
    arthurshurn
    Answered on July 22, 2015 at 07:30 PM

    The problem was solve for me it worked perfectly as it did in the past.

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on July 22, 2015 at 10:35 PM

    @cresteer

    Please try to clear your browser's cache and start and new session, sometimes the scripts are up and you need to clear the cache to allow the new coding. If this does not help, then open a separate thread to report the problem.