Autoresponder is not working

  • Profile Image
    ozconnect
    Asked on July 21, 2015 at 08:42 PM

    Hi,

     

    I set up the form but realised the autoresponder with the submission details were never sent to whoever fills in my forms, Please advise URGENTLY.

     

    Thanks

    Olivia

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on July 22, 2015 at 03:04 AM

    Hi Olivia,

    I see you already have an opened thread regarding this concern, please refer to this link instead: http://www.jotform.com/answers/616163. We will address it accordingly. We advise our users not to open multiple threads so that we will be able to assist you better and avoid confusion.

    Thank you.

  • Profile Image
    ozconnect
    Answered on July 22, 2015 at 07:04 AM
    Hi
    Thank you so much for working on this right now. Just one more - how to
    check SMTP setting as mentioned?
    Many thanks,
    OZ.Connect Team
    *點擊以下申請連結 Links below*
    *離境退休金- DASP *
    *報退br/>申請 - Tax Refund *
    *健保豁br/> Medicare *
    *OZ.Connect 網站 - 個人企業會計諮詢,財務規劃,法規br/>目,br/>費資訊跟教育*

    ...
  • Profile Image
    Charlie
    Answered on July 22, 2015 at 09:06 AM

    Hi,

    Please direct your reply in this thread: http://www.jotform.com/answers/616163. Open it and reply directly there, I see my colleague is waiting for your response there.

    For the SMTP, you can check these guides:

    http://www.jotform.com/help/241-How-to-Edit-Delete-Sender-Emails-on-SMTP-Settings 

    http://www.jotform.com/help/238-How-to-Add-a-Custom-Sender-Address-to-an-Email-Alert 

     

    Thank you.