Theme Not staying

  • Profile Image
    bklineman
    Asked on August 10, 2015 at 07:33 PM

    My theme background is not displaying -- it shows in the edit window but not in preview or live

  • Profile Image
    Boris
    Answered on August 11, 2015 at 12:35 AM

    I am not sure what might have caused this issue for you, but it seems like your current theme wasn't properly applied when you've first tried applying it.

    Please try going to Setup & Embed > Themes, and selecting another theme - it can be any theme really. After you have selected that other theme, click Save to apply it, and Close the themes.

    Then, click Preview to preview the form with your new theme. Is it applied on the Preview?

    If this other theme was applied successfully, please go to Setup & Embed > Themes again, and select your desired theme.

    Click Save to save this theme, and then Close. When you click Preview again, is your desired theme loading?

    Please try it out and let us know how it goes.

  • Profile Image
    dakotahorizons
    Answered on November 05, 2015 at 10:37 AM

    I am having the same problem. I can apply another theme, but when I go back and re-apply my created theme, it shows in the theme window, but when you preview, it has no theme at all.

    https://form.jotform.com/53075343202142 with GSDH theme

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on November 05, 2015 at 12:51 PM

    @dakotahorizons

    Your question is moved to a separate thread and shall be addressed there shortly.

    http://www.jotform.com/answers/698528

    Thank you!