The Jotforms analytics beta version not working

  • Profile Image
    PearsonUK-forms
    Asked on August 11, 2015 at 12:31 PM

    Hello Support,

    The Jotforms analytics beta version not working on our account. This was working few months back. Could you resolve this please.

    Regards,

    Mohan

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on August 11, 2015 at 02:32 PM

    I've reported this to our developers. You should hear an update here.

  • Profile Image
    PearsonUK-forms
    Answered on August 12, 2015 at 07:10 AM

    I haven't heard from your team yet, please let us know Jotform form analtics beta is working or it is a dummy tool. Are we recommended to use this yet?

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on August 12, 2015 at 09:36 AM

    Apologies for the inconvenience.

    The Form Analytics was working properly, but it seems like there's a problem on it right now. My manager has already reported this bug to one of our developers and I see that someone is already assigned on it. We will update you on this thread when the problem has been resolved.

    Thank you for understanding.

  • Profile Image
    Egodwin1
    Answered on August 17, 2015 at 11:00 AM

    Mine isn't working either

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on August 17, 2015 at 12:19 PM

    @Egodwin1

    Hi, the problem seems to be not yet resolved. To better assist you, please do open a separate thread for your concern. That would help us escalate your concern to our developers and update you properly.

    Thank you.

  • Profile Image
    cettox
    Answered on August 19, 2015 at 04:02 AM

    Hi, there was a problem that we were working about analytics backend. It is now fixed. Can you please check analytics and confirm that it is working again? Thanks.

  • Profile Image
    PearsonUK-forms
    Answered on August 20, 2015 at 10:25 AM

    Thank you very much for resolving this for us.

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on August 20, 2015 at 11:38 AM

    Thank you for the confirmation. Glad to hear that everything is working fine in your end now.

    Should you need any assistance again, please do not hesitate to open a new thread here in the forum.

    Thank you.