Payment widget deleted, but still "ghosting" on form notifications

  • Profile Image
    indianacrc
    Asked on August 20, 2015 at 12:32 PM

    We deleted a PayPal widget from an Association-joining registration form, to make joining the Association totally free.

    That same registration form is setup to provide auto-copies back to the registrant via their provided email address (notification email back to the registrant, of a copy of the completed form for their own records).

    However, while there is of course no longer any PayPal transaction *process* for the registrant, that notification full copy of the completed form sent automatically by email back to the registrant is STILL showing a "PayPal $1.00 CAPRA Membership Fee:" row within the registrant's received copy of their completed form.

    How do we clean this out, once and for all?

    Also, don't know if they are actually related together, but the row item that just follows this "ghost" PayPal widget already deleted, also is still "as before" instead of appearing as current version.  See screenshot attached - this screenshot is of the registrant's auto-received copy of their own form (still showing these two "ghost artifacts" incorrectly), while the copy of their form that we receive directly (regular form submission notification email) all appears just fine.

    What the??

  • Profile Image
    david
    Answered on August 20, 2015 at 04:04 PM

    Hi,

    I checked the autoresponder for your form and it looks like the PayPal section of the responder is still there:

    Edit you autoresponder and removed that portion.  That will remove it from the email your users receive:

    If you have any further questions, let us know and we will be happy to help.

     

  • Profile Image
    indianacrc
    Answered on August 20, 2015 at 04:52 PM

    EXCELLENT - somebody give David here a raise.

    Naturally, upon previously deleting the PayPal widget from the WYSIWYG view of the form, that textual background associated with the PayPal widget *should* have gone away, too, but we are very happy with the prompt and competent service assistance to complete the solution for all of our users... fixed!

    (I should have figured that out... too much sleep-deprivation for me lately!)

    Thanks David - have a GREAT day.

  • Profile Image
    david
    Answered on August 20, 2015 at 05:57 PM

    Thank you for the kind words.  Hope you have a great day as well.