I cannot submit forms

  • Profile Image
    resilico
    Asked on August 30, 2015 at 10:07 AM

    Hello,

     

    I keep getting an oops error: "Error on query: Error returned:MySQL server has gone away".

    How can this be avoided in the future?

     

    Kind regards,

     

    Nathan Moked,

    the Netherlands

     

  • Profile Image
    KerriOutFood544
    Answered on August 30, 2015 at 05:31 PM

    I'm in the same boat, when you try to submit, it just says waiting for submit.jotform.us...

     

    No Good.

  • Profile Image
    resilico
    Answered on August 30, 2015 at 05:33 PM

    They seem to have some database issue. But even during the weekend someone should keep an eye on the shop...

  • Profile Image
    KerriOutFood544
    Answered on August 30, 2015 at 05:33 PM

    Agreed!  Hoping it's fixed ASAP!

  • Profile Image
    Sammy
    Answered on August 31, 2015 at 06:54 AM

    I have cleared your forms cache, kindly try submitting again. I did a test with your form and a cloned copy of your form an all the submissions went through without the error.

    Please let us know if it persists

  • Profile Image
    resilico
    Answered on August 31, 2015 at 07:06 AM

    Hi Sammy,

     

    The problem still exists. The Submit button says: Please wait, and at the bottom it says: Waiting for submit.jotformpro.com

    Except for that nothing happens.

     

    No, wait. After a long time it says: 

    502 Bad Gateway

     

    Nathan

     

     

  • Profile Image
    Sammy
    Answered on August 31, 2015 at 08:16 AM

    Hello Nathan,

    Thank you for your response, I have tested again with your form and did receive the 502 gateway error.

    I will forward this issue to our development team for further investigation, meanwhile try cloning your form and test to see if the issue is persistent.

  • Profile Image
    Sammy
    Answered on August 31, 2015 at 02:40 PM

    As another wotkaround, could you try re-integrating your form with google spreadsheet then test the submissions again on your end.

    I did the above and this resolved the issue on the cloned copy of your form

  • Profile Image
    resilico
    Answered on August 31, 2015 at 04:25 PM

    Hi Sammy,

     

    Disconnecting and then reconnecting the Google Spreadsheet solved the problem.

    Thanks a lot!

     

    Nathan Moked

    the Netherlands

     

     

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on August 31, 2015 at 10:03 PM

    Thank you for letting us know and glad the issue was resolved.

    If you come across any issues again, feel free to open a new thread.

    Regards!