Stripe integrated form shows "Invalid Address" error

  • Profile Image
    Vectorfsm
    Asked on September 10, 2015 at 12:34 PM

    We set up this form almost a year ago, and have had no issues with it, whatsoever.

    All the sudden, everyone who tries to sign up for our services gets an "Invalid Address" error, even though we don't have a field on the form that even asks for an address.

    The form is integrated with Stripe. I deleted the Stripe payment tool, and then added it back, logged back into the Stripe account to integrate it, etc.

    The form is still giving us an "Invalid Address" error message.

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on September 10, 2015 at 03:20 PM

    I have tested your form and when I submitted your form I got following message because I used test credit card number. 

    I noticed that you are using script block for embedding form to your website. We recommend using of iFrame code for embedding forms. You can see how to get iFrame code in this article. 

    http://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code 

    Please embed your form with iFrame code to see if that will resolve your issue.

    Let us know if you need further assistance. 

  • Profile Image
    Vectorfsm
    Answered on September 12, 2015 at 12:11 AM

    I replaced it with an iFrame, cleared the site cache and my browser cache, and got the same "Invalid Address" error using a live credit card.

  • Profile Image
    Boris
    Answered on September 12, 2015 at 07:54 PM

    We are sorry for the troubles caused. As I do not have a testing card available for testing your live form, I am raising this to our developers so they can check what might be causing the error you are receiving.

    We will let you know through this thread if we have any relevant updates. Thank you.

  • Profile Image
    Vectorfsm
    Answered on September 15, 2015 at 11:11 AM

    In the meantime, we can't accept payments form any new customers. So, a timely update is most appreciated.

  • Profile Image
    Boris
    Answered on September 15, 2015 at 12:26 PM

    We are truly sorry for the inconvenience, a developer has already been assigned to this issue and it has been marked with important priority.

    We will update you here when we have any news about the issue. Thank you for your patience and understanding.

  • Profile Image
    Vectorfsm
    Answered on September 16, 2015 at 12:21 AM

    We set up a new form and are now using it on http://vickyvirtual.com/sign-up/ , and it is working.

    Here is the old form that still isn't working: 
    http://form.jotform.us/form/43014138986155?

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on September 16, 2015 at 03:09 AM

    We are glad that you resolved your problem by creating new form, but in the meantime our developers are looking into original problem why you got error on your previous form.

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on September 19, 2015 at 02:34 PM

    @Vectorfsm

    We have fixed your old form, but at the cost of integrating it with our test Stripe account (we hope you don't mind).

    If you prefer to use your old form, kindly re-integrate it to your own Stripe account.

    Should you have any other questions or concerns, please contact us again and we will gladly help.

    Thanks!