YOUTUB AND VIMEO WIDGET NOT WORKING

  • Profile Image
    UBANY
    Asked on September 11, 2015 at 11:04 PM

    I have followed the instructions on the forum her to setup video in my form but it is not working.

  • Profile Image
    victor
    Answered on September 12, 2015 at 02:14 PM

    Hello,

    Could please explain what your issue. I was able to insert a youtube and vimeo video with no issues. If possible could you also please let us know the url of your form so we may take a look at it.

    Regards

     

  • Profile Image
    UBANY
    Answered on September 12, 2015 at 07:25 PM

    http://form.myjotform.com/form/52538487759575

  • Profile Image
    UBANY
    Answered on September 13, 2015 at 04:27 AM

    Is there no solution to the video widgets?

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on September 13, 2015 at 07:16 PM

    The problem with the video Youtube and Vimeo widgets has already been reported, let me send  a message to our developers in charge of these.

  • Profile Image
    TitusN
    Answered on September 17, 2015 at 02:18 AM

    Hey UBANY, 

    Our developers took a long look at the Youtube and Vimeo Widgets - 

    They appear to work quite normally on all major browsers, including IE8, 9 10 and 11. 

    Your form also seems to work fine now - http://form.myjotform.com/form/52538487759575

    It could have been a temporary glitch - please check and let us know if you experience further difficulty - we'll be happy to help. 

    Thanks!