My Weblink is not working, HELP!

  • Profile Image
    Grace
    Asked on September 18, 2015 at 09:31 AM

    I launched a registration form and for some reason the link no longer works.

    Here's the weblink:http://form.jotform.me/form/52477306832458

     

    It's very important to me that this is corrected as soon as possible as it has been put into several communication channels now. 

     

    Thanks

    Grace Lim

  • Profile Image
    evren
    Answered on September 18, 2015 at 09:42 AM

    Hi Grace,

    Thank you for contacting us. Looks like you've disabled your form. You can enable your form under more section.

    Please feel free to contact me for any further assistance.

     

  • Profile Image
    eshotexpress
    Answered on September 18, 2015 at 09:46 AM

    Hey,

    You replied to this easy question within 10  mins.

    But none of you at Jotform support replied to my question even after 2 days.

    You guys are just picking easy questions to answer and not replying to the Major bug that I posted about.

    This is the link to my forum question - http://www.jotform.com/answers/663238-Getting-Access-Denied-Message-and-asked-to-fill-captcha#1

     

    Thanks

     

  • Profile Image
    SJIICPGES
    Answered on September 18, 2015 at 10:02 AM

    Thanks though I wonder how this happened...I never clicked on disable...anyways thanks.

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on September 18, 2015 at 01:27 PM

    @SJIICPGES

    On behalf of my colleague, you are welcome.

    @eshotexpress

    We are truly sorry that you waited so long for reply on your thread. Your thread was probably marked as answered by mistake. I saw that your issue was escalated to our developers. We will inform you on that thread once we resolve your issue. 

    Once again sorry for inconvenience.