Why wont my form "print form" correctly in IE?

  • Profile Image
    Jamesnns
    Asked on January 06, 2012 at 08:42 PM

    http://www.jotform.com/?formID=20030330236

     

     

    http://www.jamesnevins.com/laborder.htm

     

    Wroks just fine in other browsers.

     

    Its driving my customers nuts.  I know I just started it, but when they print it out, the fields are all over the place.

  • Profile Image
    liyam
    Answered on January 07, 2012 at 07:19 AM

    Hello.  Sorry for this inconvenience.

    I will pass this to the development team.  They will respond to this as soon as they can.

  • Profile Image
    Jamesnns
    Answered on January 09, 2012 at 09:46 AM

    OK thanks.

    FYI..."Left sphere" should be under "right sphere" etc, ending with Right/left Add Power. 

     

    The way this onformation is printed (on the users end, ONE page) and the way I receive it is critical.

    ONE misplaced field and I'm losing money. My accounts HAVE to be able to print this out the way it appears...or they'll use another vendor.  I'm trying to replace faxing.

  • Profile Image
    Jamesnns
    Answered on January 09, 2012 at 01:50 PM

    Waiting.................

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on January 09, 2012 at 02:12 PM

    James,

    Your issue is already assigned to one of our developers and is tagged as 'Important'. You can be assured that this will be fixed the soonest time possible. We are sorry for any inconvenience caused.

  • Profile Image
    emrew86
    Answered on January 10, 2012 at 04:49 AM

    Bug has been fixed...

  • Profile Image
    Jamesnns
    Answered on January 10, 2012 at 08:27 AM

    Not that I see...same result.

     

    Looks and print good in firefox, fields out of place in IE

     

    not fixed

  • Profile Image
    emrew86
    Answered on January 10, 2012 at 10:05 AM

    Did you make shift+f5 ? Did you refresh page ? I have printed this page and everything is fine.

  • Profile Image
    Jamesnns
    Answered on January 10, 2012 at 10:08 AM

    Yep...still the same. I have two comps here, and account still reports the same.

  • Profile Image
    emrew86
    Answered on January 10, 2012 at 10:10 AM

    Can you look at source code ? There must be this tag <span class="date-separate">&nbsp;-</span>

  • Profile Image
    Jamesnns
    Answered on January 10, 2012 at 10:12 AM

    Heres the code.

    <script type="text/javascript" src="//form.jotform.com/jsform/20030330236"></script>

  • Profile Image
    emrew86
    Answered on January 10, 2012 at 10:13 AM

    Can you print this page please ? http://www.jotform.com/form/20030330236

  • Profile Image
    Jamesnns
    Answered on January 10, 2012 at 10:18 AM

    This page.

     

    http://www.jotform.com/form/20030330236

     

    Is correct in firefox, but incorrect in IE.

     

    The fields MUST be lined up and printed correctly, esp the first TWO lines as follows.

     

    rt sphere, right cylinder, right axis, right prism, right base, right add power

    NEW LINE

    left sphere, left cylinder, left axis, left prism, left base, left add power

  • Profile Image
    emrew86
    Answered on January 10, 2012 at 10:20 AM

    which version ?

  • Profile Image
    Jamesnns
    Answered on January 10, 2012 at 10:22 AM

    Firfox 9.0.1

     

    IE 7 and 8

  • Profile Image
    Jamesnns
    Answered on January 10, 2012 at 10:23 AM

    I also just had an account state they just installed Firefox and it looks OK, but the fields change at printing.

     

    That "might" be a printer margin settings issue though.

    But thats just ONE account, the rest use IE and the problem persists.

  • Profile Image
    emrew86
    Answered on January 10, 2012 at 10:24 AM

    ok I will inform you when I fix it. sorry for this problem

  • Profile Image
    Jamesnns
    Answered on January 10, 2012 at 10:28 AM

    OK.

     

    I just printed from my wifes comp, Win Vista, IE8, margins set to .5.

     

    Looks OK, but prints fields incorrectly.

  • Profile Image
    Jamesnns
    Answered on January 10, 2012 at 03:15 PM

    Heres one created in IE.

    Looks OK but try printing it.

     

    The fields are messed up.

     

    http://www.jotform.com/form/20095628237

  • Profile Image
    emrew86
    Answered on January 11, 2012 at 07:49 AM

    Hi Jamesnns, bug has been fixed. Can you try it after shift+f5 ?

    http://www.jotform.com/form/20095628237

  • Profile Image
    Jamesnns
    Answered on January 11, 2012 at 09:18 AM

    Nope, sorry...still the exact same

  • Profile Image
    emrew86
    Answered on January 11, 2012 at 09:22 AM

    Here is my output. What is the difference with yours ?


  • Profile Image
    Answered on January 11, 2012 at 09:25 AM

     

    OK....

    After clearing cookies and Temp, its works with the form 5 fields across (Test IE)

     

    Ill build another completetd form and see if it holds together with just 5 fields instead of 6.