My thank you and Integration icon is not working.

  • Profile Image
    deepikafad
    Asked on September 21, 2015 at 02:16 AM
  • Profile Image
    Charlie
    Answered on September 21, 2015 at 10:28 AM

    Hi,

    Apologies for the inconvenience.

    May I know if the problem you are experiencing happens on all of the browsers you are using?

    I logged in to your account and checked the "Thank You" and "Integrations", they are opening properly in my end.

     

    Could you please provide us more details of the problem you are experiencing? Are you getting any error messages? Does this happen in all of the browsers you are using?

    We'll wait for your response.

  • Profile Image
    assistivetech
    Answered on September 21, 2015 at 03:04 PM

    Hello,

    I am having this same issue. It is not working on my Mac in the Chrome, Firefox, or Safari browsers. 

    It is working on my PC Chrome, Firefox, and IE browsers. 

    Thanks!

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on September 21, 2015 at 06:12 PM

    @ assistivetech

    We will resolve your issue separate here http://www.jotform.com/answers/667356

    Thanks.

  • Profile Image
    thyrocare
    Answered on September 21, 2015 at 11:59 PM

    I used a Google chrome browser and it is still not working and i tried on internet explore in that thank you and integration icon is working but after click on webhook it does not perform any action. It displayed a error on page.

     

    kindly guide me how to connect jotform database with our sql server database.

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on September 22, 2015 at 01:51 AM

    @thyrocare

    I see you already have an opened thread about your concern in this link: http://www.jotform.com/answers/666748, my colleague has already responded to your concern there, please do refer to that link instead, for follow up concerns or questions, please post it there.

    Thank you.