I have a paid account, but I am unable to load my forms!

  • Profile Image
    suzbrooks
    Asked on September 24, 2015 at 03:07 PM

    My forms will appear momentarily and then disappear! They were working fine over the weekend. I am Suzanne Brooks, and the form I am trying to load is "2016 Pledge Form."

     

    Thank you,

    Suzanne Brooks

    suzbrooks@gmail.com

  • Profile Image
    Boris
    Answered on September 24, 2015 at 04:53 PM

    The direct link for your form is loading fine on my end:

    http://form.jotform.us/form/52346047404147

    The link that you have provided in the opening post is slightly different, with formjs in it, which is used in the script embed codes. This leads me to believe that you may be talking about this form being embedded somewhere, and that it stopped working there.

    If your form is not loading on a page where it is embedded, Suzanne, could you please share with us the link to the page where it is embedded?

    Otherwise, the form seems to open fine through its direct link:

    http://form.jotform.us/form/52346047404147

    I hope this helps. We will await further information if you are still experiencing this issue. Thank you.

  • Profile Image
    suzbrooks
    Answered on September 24, 2015 at 05:47 PM
    I am so HAPPY that you responded so quickly. I am under the gun to get yet
    ANOTHER form ready and I'm going crazy. Actually, the form loads just fine
    ...
  • Profile Image
    suzbrooks
    Answered on September 24, 2015 at 05:47 PM
    Just discovered something...I have been in Chrome (using a mac.) So, I
    switched over to Safari just to see what happened, and now I'm in—just as I
    was all weekend long!
    I wonder what is happening with my Chrome platform?
    Suzanne

    ...
  • Profile Image
    jonathan
    Answered on September 24, 2015 at 09:04 PM

    Hi Suzanne,

    I also checked and test your jotform http://www.jotform.us/form/52346047404147

    It also loads fine on my Chrome browser at this time.

     

    I assume all is good now on your form? Do let us know if there are still issue.

    As to your Chrome platform issue, perhaps you just need to update Chrome browser? 

    You can check this guide from Google also https://support.google.com/chrome/answer/95414?hl=en

     

    Thanks.

  • Profile Image
    suzbrooks
    Answered on September 24, 2015 at 09:47 PM
    Thank YOU!
    On Thursday, September 24, 2015, JotForm Support Forum
    wrote:
    ...
  • Profile Image
    jonathan
    Answered on September 24, 2015 at 11:05 PM

    On behalf of my colleague you are quite welcome! =)

    Feel free to contact us again anytime should you need assistance on JotForm

     

    Cheers