Auto Delete Submissions App login says successful then asks to login again

  • Profile Image
    Zapfogldorf
    Asked on October 02, 2015 at 11:28 AM

    I'm trying to implement the auto delete submissions app that you have available however, after inputting my login information, I get a message that says the login was successful for two seconds then it asks me to login again. I can't seem to get past this point which means I can't apply the app which means I can't implement the auto delete functionality that I need.

    Is there a step that I'm missing? Is there another way I can implement the app?

    Thanks for your quick attention to this matter. I appreciate it.

  • Profile Image
    Sammy
    Answered on October 02, 2015 at 12:19 PM

    Kindly try login in to your account normally then access the submissions deletion plugin.

    http://auto-delete.jotform.io/dashboard

    If the issue still persists kindly let us know and we will look into this further.

  • Profile Image
    Zapfogldorf
    Answered on October 02, 2015 at 12:29 PM

    Thanks, Sammy.

    I followed your instructions but the problem still exists.

  • Profile Image
    david
    Answered on October 02, 2015 at 01:36 PM

    Log out of your account, then, log back in at http://www.jotform.com After that, when you go the link:

    http://auto-delete.jotform.io/

    Then, clicking on "Proceed to app", you should be presented with this screen, instead of the log in screen:

    Clicking "Allow" should forward you to the app:

    If it still does not work, try a fresh browser, FireFox or Chrome tend to work best.  There may be a browser setting preventing the pop-ups from properly forwarding your login details to the app.