Configurable List: Required field validation is not working properly.

  • Profile Image
    jvarsam
    Asked on October 07, 2015 at 08:30 AM

    Hi,

     

    I'm using a configurable list widget to capture various personal information with many of the fields being mandatory.

    However, what seems to be happening is that when only ONE mandatory filed is entered, the user is able to move onto the next page without completing ALL the mandatory fields in the widget.

     

     

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on October 08, 2015 at 05:57 AM

    Hi,

     

    I did checked your form and I was able to replicate the issue. I was able to proceed to the Next page without filling up the other required field in the Configurable list.

     

    I will escalate this issue to our development team so they can further check the issue. We will inform you on this thread any updates on this issue.

     

    Do let us know if you need further assistance.
    Regards.

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on October 08, 2015 at 06:19 AM

    Hi,

     

    As per further checking, I noticed that you have created separate threads for the same issue. One of my colleague has escalated the issue to our development team on your other thread. I checked the ticket and it is already being handled by one of our developers. We will inform you any updates on the issue on that thread. You can check it here: http://www.jotform.com/answers/677820.

     

    Do let us know if you need further assistance.
    Regards.

  • Profile Image
    jvarsam
    Answered on October 08, 2015 at 07:33 AM

    I didn't deliberately create separate threads, I was getting error messages from your server when I was trying to submit my question.  Once the thread successfully created, I saw that the errored ones actually got created.  I couldn't find any way to delete them so I deleted the title , but someone seems to have created a new title for the duplicates.

  • Profile Image
    victor
    Answered on October 08, 2015 at 12:46 PM

    Hi,

    Thank you for contacting us. Like my colleague mentioned, this issue has already been escalated to our development team. For further information please follow the following thread:

    http://www.jotform.com/answers/677820

    Regards

  • Profile Image
    jvarsam
    Answered on October 08, 2015 at 09:49 PM

    Is someone currently working on the PRODUCTION version of the Configurable List Widget?

    Weird things are happening to this widget over the last half hour in our production forms used in our paid account and I'm noticing the same behaviour in my free account.

    I cannot see any of the fields in 'edit mode' for this widget and the ADD, REMOVE buttons are disappearing and later appearing again.

     

     

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on October 08, 2015 at 11:04 PM

    Hi,

     

    The ticket is currently opened on this issue. Our development team is currently working on it. You will be notified on your other thread once an update has been done.

     

    Regards.