Fillable PDF: Getting XML access denied error message

  • Profile Image
    damooo
    Asked on October 09, 2015 at 09:35 PM

    I am trying to create a fillable PDF form and I am receiving the following XML error after a few seconds:

    This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

     

    <Error>

    <Code>AccessDenied</Code>

    <Message>Access Denied</Message>

    <RequestId>1E1AFCC8FDECC5A1</RequestId>

    <HostId>

    8XZhWrcgpYe+m5nGHjaroBBKP0WSabFJA7v6DKlsCP7ApEMpk9QYJSH7/5ReRQwf

    </HostId>

    </Error>

     

     

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on October 10, 2015 at 08:37 AM

    Apologies for the inconvenience. I was able to replicate the problem by cloning your form.

     

    I have forwarded this to our developers to have it checked and fixed. We will update you on this thread as soon as the problem has been resolved. Apologies for the inconvenience. 

  • Profile Image
    damooo
    Answered on October 14, 2015 at 03:13 PM

    I'm following up to find out if there has been any progress made with this error? I've read the issue being resolved in a couple of other forums.

    Thanks.

  • Profile Image
    Ben
    Answered on October 14, 2015 at 06:09 PM

    You can try to recreate the PDF to see if you get the error, but please do note that while the threads could have the same title, the underlying issue might be quite different so some issues get fixed, while others do not.

    Looking at the thread, I can see one of our developers being assigned to it, but since they did not update this thread, it seems that the issue that is causing you to experience this issue is still not resolved.

    I would only like to mention that long forms will have issues being recreated as the PDF, especially very long forms, but as mentioned above, our developers are already looking into this issue and as soon as there are any updates we will update you about it through this thread.

  • Profile Image
    damooo
    Answered on December 08, 2015 at 01:11 AM

    Any updates?  Its going on 2 months.  Thank you

     

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on December 08, 2015 at 02:28 AM

    I cloned your form and tried it again, but I'm still getting the error message, it seems like it is still unresolved. I also checked the status of the ticket report and it is still unresolved. Apologies for the inconvenience, I understand that this is taking some time. I'll notify developer assigned on this and see if we can get an update.