Photos are not showing up on the PDF files created

  • Profile Image
    GRowley1
    Asked on October 10, 2015 at 05:50 PM

    My PDF forms were fine and included uploaded photos just a few days ago, now they do not show up

    Screenshot
  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on October 11, 2015 at 02:34 PM

    Our apologies. I can see this issue has been addressed to our developers already. Once this is fixed, we'll let you know via this thread.

    Regards!

  • Profile Image
    alp_deniz
    Answered on October 11, 2015 at 04:29 PM

    Hello,

    Apologies, there happened to be an unforeseen side-effect with uploaded photos in submission PDFs. The problem is now fixed and images display fine.

    All the best

  • Profile Image
    GRowley1
    Answered on October 12, 2015 at 12:57 PM

    Here is what a sample PDF looks like. We are getting ready to sign up for the monthly subscription, but I need to know that this won't happen once we do. It is splitting pics onto 2 separate pages.

     

  • Profile Image
    victor
    Answered on October 12, 2015 at 02:39 PM

    Hi,

    Could you please indicate having this issues. I was not able reproduce the issue. All the images were not split.

    If you require further assistance, please let us know.

    Regards

  • Profile Image
    GRowley1
    Answered on October 12, 2015 at 02:41 PM

    It has been working OK the last few I tried, but I have had a couple with pics not showing up again like the initial request.

  • Profile Image
    victor
    Answered on October 12, 2015 at 02:58 PM

    Thank you for the update. It maybe just some hip ups of your server. I will do some testing again and see if I can reproduce the issue. If I can I will immediately forward this to our team to get it analyze further.

    Regards 

  • Profile Image
    GRowley1
    Answered on October 13, 2015 at 04:26 PM

    Still splitting photos.

     

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on October 13, 2015 at 08:09 PM

    Thanks for checking. I have now forwarded this to our developers for further investigation. You will be informed here once this is fixed.