My form keeps going to a blank screen when complete - what setting do I use to make this go to my custom "Thank You" page???

  • Profile Image
    bradlarsen
    Asked on January 14, 2012 at 06:52 PM

    As described above, my tenant application page when completed goes to a blank screen.  I have looked and looked and can not figure out what setting it needs to be on!??!?  I understand the thank you message - but that does not seem to be working. Please advise! 

    Brad Larsen

    210.385.4424

    www.SATXPM.com

  • Profile Image
    bradlarsen
    Answered on January 14, 2012 at 08:02 PM

    YEP - just tried it for the 5th time....even in Firefox and it still goes to blank page.  I have played with all the previous settings with the thank you page and the same thing - straight to a blank page.

    THERE IS A GLITCH - CAN SOMEONE FIX IT OR TELL ME HOW TO FIX IT??????

  • Profile Image
    liyam
    Answered on January 14, 2012 at 08:18 PM

    I just tested your form and was able to replicate the issue. 

    I will pass this to the development team and let them check your form's issue.  They will respond to this thread as soon as soon as this has been fixed.

    Thank you for your patience.

  • Profile Image
    bradlarsen
    Answered on January 16, 2012 at 08:34 PM

    Fixed - Thank you!

  • Profile Image
    gnotometrics
    Answered on January 23, 2012 at 02:26 PM

    I'm getting reports of the same thing at my site (gnoproducts.com).  When I test it (from 6 different PC with different Browsers, it works fine.  But I have several users around the US that report they get a blank page and never receive the confirmation email.  

    What is the status of the investigation?

  • Profile Image
    bradlarsen
    Answered on January 23, 2012 at 04:45 PM

    Sorry - NOT FIXED!  Two applications were submitted and the system did not work correctly.  This is Strike Two - if if happens again - I'm Out.  I would rather pay 2x or 3x the money for a reliable form provider.  This is unacceptable.  When fully fixed - please get me an update. 

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on January 23, 2012 at 06:17 PM

    @Gnotometrics, It is most probably that your issue is different from this one. Could you please create a separate forum thread about your problem and include as much information as possible? We will be happy to help you.

    @Brad, Please accept our sincere apologies for the inconveniences caused. This is the first time I see such a problem, and I can assure you that we will do our best in order to solve it. I have re-opened bug report ticket to our Next Level Technicians.

    We will update this thread once the new information will be available.

    In the meanwhile, you can Clone your Tenant Application form, and I hope it will not be affected with the bug.

  • Profile Image
    serkan
    Answered on January 25, 2012 at 07:49 AM

    Ok. this turns out to be a dropbox problem. You apperently exceeded your dropbox limit and it returns an error and this error is missing on our dropbox API. We will fix this issue soon. thank you for your patience.

  • Profile Image
    eee
    Answered on January 29, 2012 at 12:33 PM

    Hi,

    Your problem is fixed,

    Kindest Regards,

    Ertuğrul.