email no working

  • Profile Image
    rmyk
    Asked on October 20, 2015 at 02:18 AM
  • Profile Image
    aytekin
    Answered on October 20, 2015 at 02:41 AM

    Because of the condition, your emails are sent to this address:

    [2015-10-19 20:33:50] Submission #321110429571944197 Form #43513596073457 SENT to ambrose.lee@r****e.com from noreply@jotform.com via AMAZONSES

    [2015-10-19 13:25:52] Submission #321084752212789525 Form #43513596073457 SENT to ambrose.lee@r****e.com from noreply@jotform.com via AMAZONSES

    [2015-10-19 11:25:08] Submission #321077508631277057 Form #43513596073457 SENT to ambrose.lee@r****e.com from noreply@jotform.com via AMAZONSES

    [2015-10-19 10:39:46] Submission #321074784817219259 Form #43513596073457 SENT to ambrose.lee@r****e.com from noreply@jotform.com via AMAZONSES

    [2015-10-19 10:33:23] Submission #321074403094655585 Form #43513596073457 SENT to ambrose.lee@r****e.com from noreply@jotform.com via AMAZONSES

     

    [2015-10-19 09:51:08] Submission #321071868871557532 Form #43513596073457 SENT to ambrose.lee@r****e.com from noreply@jotform.com via AMAZONSES

     

  • Profile Image
    rmyk
    Answered on October 20, 2015 at 03:03 AM

    yes. i understand on the condition emails. if the condition is met, it will email to amXXX@riosue.com

    how bout the NON- conditions (like this submission below) which i didn't get any email, it will be as default, right? send to the current email in 'NOTIFICATION' tab?

     

    pls advice

     

     

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on October 20, 2015 at 03:13 AM

    When you delete the condition, do you receive the emails on the other addresses or not? 

    Let's first see if the problem is deliveribility or the conditions. 

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on October 20, 2015 at 03:13 AM

    Please do not open multiple threads on the same issue. 

  • Profile Image
    rmyk
    Answered on October 20, 2015 at 03:27 AM

    i just deleted the conditions & did a test submission. I got the email as normal.

     

    But when set condition, 'NON-Condition' mssg not sent out...

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on October 20, 2015 at 03:45 AM

    I see. That's definitely a bug. I am assigning it to one of our developers. 

  • Profile Image
    rmyk
    Answered on October 20, 2015 at 04:33 AM

    thanks. how would i know if the problem fix or not? Coz i want to activate the conditions

  • Profile Image
    NicholasWestley
    Answered on October 20, 2015 at 04:36 AM

    Hi,

    Did you have two emails on your form?  A default one and a conditional one?  I have cloned your form and you seem to only have one email now.  If a condition is set on any email including the default one it will not send at all if the condition is false.  Your emails should look like this:

    Thanks,

    Nicholas

     

  • Profile Image
    rmyk
    Answered on October 20, 2015 at 05:06 AM

    pls help me understand.. does these Condition below covers everything...?

    Yes.. goes to A  
    & No.. goes to B

    There won't any email not sent , right?

  • Profile Image
    NicholasWestley
    Answered on October 20, 2015 at 05:30 AM

    Yes, that is right. That will cover all eventualities.

    thanks,

    Nicholas

  • Profile Image
    rmyk
    Answered on October 20, 2015 at 05:41 AM

    THANKS!!