How to display uploaded image thumbnail in notification emails?

  • Profile Image
    Raslevol
    Asked on October 28, 2015 at 12:36 AM

    Hi :)

    I have done all what you said, but my picture doesn't show up in my emails...

     

     

    {IMG:photoDu10Photo::100}{IMG:photoDu10Photo:100}

     

    I have tried {IMG:uploadPhoto::100}{IMG:uploadPhoto:100}

     

    But still, no image.

     

    Thanks for help.

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on October 28, 2015 at 04:21 AM

    Hi,

     

    The format for adding a thumbnail in the email of your form is {IMG:[uploadfieldname]:[width]:[height]}. To get the upload field name you can check it in the properties of the field (do not include the brackets {} for the field name).

     

    Here is a sample you can use in your form - http://www.jotformeu.com/form/52967185515364:

    {IMG:photoDu10::100}

     

    Do let us know if you need further assistance.
    Regards.

  • Profile Image
    Raslevol
    Answered on October 28, 2015 at 10:09 AM

    Hello, I did that. But still, my image dosent show up !!! cheeky one !

     

    I have done something wrong but what ?

     

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on October 28, 2015 at 11:29 AM

    Please remove the brackets ([]) on the code: {IMG:[photoDu10]:[500]:[300]}. Add this code instead - {IMG:photoDu10:500:300} and see if it will work. Sorry for the confusion, I have just used the brackets ([]) in the format/syntax that I have provided to you for adding image thumbnail {IMG:[uploadfieldname]:[width]:[height]} to determine that the field should be replaced with a value (i.e replace [uploadfieldname] to photoDu10). 

  • Profile Image
    Raslevol
    Answered on October 28, 2015 at 05:54 PM

    Thank you so much. You 're doing a good job. 

     

    I couldn't verify this, because, now when i submit, i don't get any emails anymore ...

     

    End no way to find what's wrong...I haven't touch anything.

     

    The test emails is ok though.

     

    any idea ?

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on October 28, 2015 at 11:35 PM

    Hi,

     

    I checked your form and I noticed that in your Auto responder email you use a custom email for the Sender Email setting.

     

    Can you try to set Sender Email setting of your Auto responder to noreply@jotform.com and see if it will help?

     

    We will wait for your response.
    Regards.

  • Profile Image
    Raslevol
    Answered on October 29, 2015 at 03:54 PM

    Hi :)

     

    I have tried what you said. 

     

    It's like everything is back to normal even with my email.

     

    All is unlocked, even my image shows up now... i d'ont get it. But it's cool :)

     

    Your trick worked perfectly.

     

    Thanks hugely for your help.