What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Sometimes Youtube Widget Does Not Work When Form Is Loaded at Its Default (SSL) URL

    Asked by jimalderdice on November 20, 2015 at 07:11 PM

    I'm trying to put a use your Youtube Widget and all I am getting after it loads is, "The connection was reset."

    Screenshot
    Youtube YouTube widget widget not working connection was reset
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by abajan on November 20, 2015 at 07:44 PM

    Unfortunately, I wasn't able to replicate the issue on my end. Here's a form in which I embedded the following YouTube video:

    This is the URL I used. Could you please use that same URL in your widget and let us know if the video loads in your form?

    Looking forward to your response.

    Thanks

  • Profile Image

    Answered by jimalderdice on November 20, 2015 at 10:26 PM

    I tried that url and it still doesn't work... Here's a link to my form: https://form.jotform.com/53237363120951

     

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by abajan on November 21, 2015 at 09:23 AM

    Hi again,

    I had a look at your JotForm and saw the non-display issue. Curiously, the video appears when the form is loaded at its non-SSL URL: http://form.jotform.com/53237363120951

    When I cloned the form to see if the issue would be replicated in the clone, it wasn't: The video appeared at both the default (SSL) address and non-SSL one. So, it's something affecting your particular form. I (or someone else on our team) will submit a ticket to fix this but to your knowledge, is this happening with other forms in your account or just that one?

    We'll await your reply.

    Thanks

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by abajan on November 21, 2015 at 09:37 AM

    Hang on! The same problem is now occurring in my earlier form. I'll submit the ticket shortly.

    Our apologies for any inconvenience caused.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by TitusN on December 03, 2015 at 07:08 AM

    Hello, 

    This is now fixed - your Youtube videos should display without incident. 

    Kindly pardon the inconvenience caused.