[SigPlus Widget] Failed to generate output image error on form submission

  • Profile Image
    if451
    Asked on November 23, 2015 at 10:11 AM

    hi, on my sign pad, with firefox, the pad work correctly... the signature is on the screen but when i click on finish, i have this rror message... please check the screen shot...

     

    thanks for help me.

     

    fred

  • Profile Image
    Mike
    Answered on November 23, 2015 at 12:38 PM

    Thank you for contacting us.

    We have escalated a bug report ticket to our developers in order to proceed with the further investigation in this case.

    We will let you know once we have any updates.

  • Profile Image
    if451
    Answered on December 30, 2015 at 07:45 PM
    Hi, do you have any news about this problem?? Please let me know if I need to change our system.

    Thanks

    Fred

    De : JotForm [mailto:noreply@jotform.com]
    Envoyé : 23 novembre 2015 12:37
    À : repair@liquidation-extra.com
    Objet : Re: [SigPlus Widget] Failed to generate output image error on form submission

    A new response has been received:
    JOTFORM
    Answered by Mike
    Thank you for contacting us.
    We have escalated a bug report ticket to our developers in order to proceed with the further investigation in this case.
    We will let you know once we have any updates.
    View this thread on browser » Unsubscribe Thread
    1448300304
    ...
  • Profile Image
    Welvin
    Answered on December 30, 2015 at 11:03 PM

    Our apologies. The bug ticket is already assigned to our developer, but there's no update yet. If there's any, they will let you know here. 

    For now, you may consider using any of the following signature widgets:

    http://widgets.jotform.com/widget/signature

    http://widgets.jotform.com/widget/smooth_signature

    http://widgets.jotform.com/widget/initials

    http://widgets.jotform.com/widget/adobe_dc_esign_services

  • Profile Image
    lombardo
    Answered on January 08, 2016 at 01:20 PM

    I am having the similar issue. Being able to collect signatures is important to our operation.

    the error shows for me when I click "finished" rather than "submit" as this ticket indicates.

    We are not able to have users sign with a mouse....they must use a signature pad.

    I have the topaz t-s261-hsb-r. It was working a few weeks ago and I have the submission with signatures. Unfortunately it stopped working.

    I am being pressured to get this working again.

    the other signature widgets do not work for our application.

     

     

    thanks for your help.

     

  • Profile Image
    lombardo
    Answered on January 08, 2016 at 01:40 PM

    Also, NPAPI is being phased out. Please develop a widget for the Topaz API

  • Profile Image
    david
    Answered on January 08, 2016 at 06:22 PM

    There is unfortunately no update on this ticket as of yet.  We will update this thread as soon as we have any new information.

    As for the request for the new widget, if you wouldn't mind creating a new thread outlining specifically what you are looking for, we will be happy to forward it to our developers for consideration.

  • Profile Image
    devgbk
    Answered on February 23, 2016 at 04:18 AM

    Hello Fred,

    Thank you for your patience. 

    Could you please let me know if you are able to check this test form http://form.jotform.com/60531405708955 ?

    If so I will appreciate your feedback a lot as I'm unable to test it with Topaz device unfortunately. 

    Thanks!