The form builder is giving jotformeu.com instead of eu.jotform.com for EU Safe Mode accounts

  • Profile Image
    YBDSA
    Asked on December 03, 2015 at 12:54 PM
    When you go to the Publish screen to get the link, it's giving https://form.jotformeu.com/xxxxxxxxxxxxxx.  If it should be https://eu.jotform.com/xxxxxxxxxxxxxx then the Publish screen needs to provide the correct link.
  • Profile Image
    Welvin
    Answered on December 03, 2015 at 01:04 PM

    As mentioned in the original thread, I have now forwarded this matter to our developers for further checking. IF there are updates, you should know it through this thread.

    Thank you.

  • Profile Image
    eee
    Answered on December 04, 2015 at 07:32 AM

    Hey @YBDSA,

    The correct URL is the one given from the Publish Wizard.

    Both works, but form.jotformeu.com is always faster than eu.jotform.com.

    Please continue to use form.jotformeu.com,

    Kindest Regards,

    - Ertugrul.

  • Profile Image
    YBDSA
    Answered on December 04, 2015 at 09:27 AM

    Last night we changed our published links to use https://eu.jotform.com/xxxxxxxxxxxxxx and this morning we had an entry come in giving us a blank row. So it looks like there's either an issue with the whole system or that URL won't work.

    This was for form: https://eu.jotform.com/53353748379973

    And Submission ID: 325034841012241219

     

    I will convert the links over to https://form.jotformeu.com/53353748379973 and see if I have any issues with that.

     

  • Profile Image
    YBDSA
    Answered on December 04, 2015 at 09:29 AM

    FYI - When I've just gone to Publish for this form today, it actually gave me the definitely wrong link of: https://form.jotform.com/53353748379973

     

  • Profile Image
    eee
    Answered on December 04, 2015 at 09:44 AM

    Hey @YBDSA,

    Actually, it doesn't matter if it's eu.jotform.com, form.jotformeu.com, or form.jotform.com.

    All forms are served by a central place, but submissions are stored in Europe if you've enabled your EU mode.

    You can safely use form.jotform.com,

    About your missing submission, I have found a bug in forms with Payment Field and EU enabled, I will update you when it's fixed.

    I have fixed the missing submission on your account, you can see it in your submissions.

    Kindest Regards,

    - Ertugrul.

  • Profile Image
    YBDSA
    Answered on December 04, 2015 at 10:29 AM

    That might explain it - All of our forms use the PayPal integration.  The missing submissions seem to be a little hit and miss and I couldn't work out a proper pattern.

    Bottom line - there still seems to be a problem with the submissions not showing.  If you could look at fixing, that would be good.

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on December 04, 2015 at 11:17 AM

    Our apologies if you are still experiencing an issue with empty submissions. Let's go back to your original thread (http://www.jotform.com/answers/717045) for that matter.