Public form does not appear with my design elements

  • Profile Image
    garth.hall
    Asked on December 19, 2015 at 02:12 PM

    Hi,

    My form reverts to a previous version when published. It does not contain any of the theme/background changes etc I have made.

    Could you have a look for me please?

     

    Thanks,

     

    Garth

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on December 19, 2015 at 04:04 PM

    This is how your form appeared to my end:

    Is this not the correct design? If so, please check your form revision history for the lost changes: https://www.jotform.com/help/294-How-to-View-Form-Revision-History. Otherwise, please try checking it in the designer and re-save it again.

    Let us know if you need help.

  • Profile Image
    garth.hall
    Answered on December 19, 2015 at 05:55 PM

    Hi, 

    if you click preview, and then view in separate tab, it does not appear like this, but in an older version. Likewise if I click on the direct link, as a customer would.

    thanks,

     

    Garth

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on December 20, 2015 at 12:07 AM

    Hi,

    I have checked your form and I can see it is being displayed properly :

    Please, let us know if it is working on your end now.

    Thanks.

  • Profile Image
    garth.hall
    Answered on December 20, 2015 at 04:10 AM

    Yes it's fine now. I needed to refresh the new tab on my computer...

    Thanks for checking.

     

    Garth

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on December 20, 2015 at 05:00 AM

    Hello Garth,

    On behalf of my colleague, you are welcome.

    I am glad to know that your issue is resolved. Do get back to us if you have any questions.

    Thank you!