Substring Widget is not Working

  • Profile Image
    snaplash
    Asked on December 22, 2015 at 09:42 AM

    After adding the Substring widget and inputting the required fields, it will not update and always says please run wizard

     

    Also there is no widget edit icon

     

    Test here

     

    https://form.jotform.com/53554252141953

     

    Also if I duplicate an existing Substring widget and change the input field, it will not save

     

    Please help quickly

     

    This is quite urgent.

    Anyone?

  • Profile Image
    mert
    Answered on December 22, 2015 at 11:27 AM

    Hi there,

    Thank you for reporting this problem to us. Currently, our widget developers applied a quick fix for this one and the problem is fixed. Please, try to run the widget's wizard and let us know the results.


    Have a great day.

  • Profile Image
    mert
    Answered on December 22, 2015 at 11:35 AM

    Also, if you encounter this problem again, you can always try to open the old wizard by using the URL below:

    https://www.jotform.com//?oldwizard

     

    To activate the old wizard you need to login to JotForm with the URL above. This method could be your backup plan to gain time.

  • Profile Image
    snaplash
    Answered on December 22, 2015 at 12:33 PM

    Thank you, it seems to be working.

     

    ISSUE RESOLVED

  • Profile Image
    Boris
    Answered on December 22, 2015 at 01:44 PM

    On behalf of my colleague, you are most welcome. Thank you for confirming that it is working fine on your end as well. :)

    If you run into any other problems or if you need assistance with anything else, please don't hesitate to open a new support thread about it, and we will be happy to assist you.

    Kind regards

  • Profile Image
    muzoom
    Answered on April 17, 2016 at 11:23 PM

    I have 4 substring fields. I'm getting the values based on the Program ID field. What am I doing wrong?

    https://www.jotform.com//?formID=61076791325155#

    Thanks

     

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on April 18, 2016 at 12:43 AM

    @ muzoom

    We will resolve your issue on your own thread here https://www.jotform.com/answers/820647-substring-widget-is-not-working-#0

    Thanks.