My form won't open when using Internet Explorer?

  • Profile Image
    bchbldgrl
    Asked on February 11, 2012 at 11:23 AM

    Good Afternoon:

    We are trying to open the form we made using Internet Explorer; we keep getting "Cannot display webpage" error. I have enable SSL/TLS protocols in my tools but nothing is working. Is this an explorer issue? Because the form opens just fine when I use Chrome or Firefox.

    Any information you can give will be a tremendous help. Thank you!

    -SL

  • Profile Image
    gtdrives
    Answered on February 11, 2012 at 11:48 AM

    Look at the URL. It is URLEncoded and has resulted in a space in front of the JavaScript Window object and .open() method.

    It looks as though you are trying to open the form in a popup window. Whatever the problem is, it is related to what URL is being loaded in the browser.

     

    chromahoen

  • Profile Image
    allanftd
    Answered on February 11, 2012 at 12:00 PM

    @bchbldgrl,

    gtdrives is correct. There is a problem in the URL based on the screenshot you provided. However, you may have already fixed the issue since I found no problems when I opened your Contact Us page using the link you provided.

    Please let us know if you have any other questions or concerns.

  • Profile Image
    bchbldgrl
    Answered on February 11, 2012 at 12:09 PM

    @gtdrives,

    I don't understand this:

    Look at the URL. It is URLEncoded and has resulted in a space in front of the JavaScript Window object and .open() method.

    We do have it set up to popup/open into a new page. But it's still giving me the error page when I go :( Which code should I select from jotform? I have the embed in there now. This is making me crosseyed..

    Thank you again for your help!

  • Profile Image
    gtdrives
    Answered on February 11, 2012 at 12:48 PM

    In the address bar there is a URL that could never load. I am assuming that FireFox and Chrome are doing a great job at assuming the window source, which is why you are seeing the problem in IE. I could be wrong.

    Short answer: There is a space in your code to open the new window...

    javascript: void("SPACE = %20"window.open(arguments);)

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on February 11, 2012 at 03:43 PM

    @bchbldgrl

    Please remove  in your form's link codes. It causes an error because it tries to open the javascript popup codes (as a URL) in the new browser window opened.

    The popup codes provided by the Embed Form Wizard is already configured to open your form in a new window so there is no need for it

  • Profile Image
    gtdrives
    Answered on February 11, 2012 at 09:04 PM

    NeilVicente is absolutely correct. 

  • Profile Image
    bchbldgrl
    Answered on February 16, 2012 at 09:19 PM

    Thank you all so much!! I removed the from the link codes...everything works perfect!!