Changes in a form don't appear on screen

  • Profile Image
    aylin77
    Asked on January 19, 2016 at 05:34 AM

    Hello,

    I added two fields in my form and changed the url in the text at the begining of the form and I don't see the changes in the public version.

    I just moved my data in Germany, maybe it is the reason of the problems.

    Thanks

  • Profile Image
    victor
    Answered on January 19, 2016 at 08:56 AM

    I have just cloned your form and was able to add fields and create a custom URL to the form. I also verified your form history and noticed that the last change was on January 15.

    Please let us know if you are still having issues. We will be glad to take another look.

     

  • Profile Image
    aylin77
    Answered on January 19, 2016 at 10:49 AM

    Hello,

    Thanks for your answer.

    I have jut added those two fields in jotform

    I registred my form and I tried to fill the form as if i were a customer but the two fields I added aren't there

  • Profile Image
    victor
    Answered on January 19, 2016 at 12:27 PM

    Thank you for the update. I have just reviewed you form and was able to view the fields in question. I did notice that you had a condition for this fields.

     

    Please let us know if you still require our assistance.

  • Profile Image
    aylin77
    Answered on January 19, 2016 at 12:42 PM

    Yes there are conditions but my problem is the field "Ministère de la Communication et de la Culture". It doesn't appear even if I fill all the conditions.

    In the same way, at the very begining of the form I have a text with a link. In the backoffice of jotform I put this url the first time :

    http://www.capdigital.com/wp-content/uploads/2016/01/ign_fab_formulaire.xlsx

    and this morning I changed with this one :

    http://www.capdigital.com/wp-content/uploads/2016/01/IGNfab-formulaire_inscription_janv2016-V2.xlsx

    And when I fill the form I still have the old URL.

    Even in the html the link is the second one, I don't understand why it doesn't work.

  • Profile Image
    victor
    Answered on January 19, 2016 at 01:52 PM

    Sorry for the inconvenience. I have just cloned your form and was not able to locate any field with that name:

    Ministère de la Communication et de la Culture

    I have cleared you form cache. Can you also try clearing your cache and cookies and see if this resolves the issues.

  • Profile Image
    aylin77
    Answered on January 19, 2016 at 06:55 PM

    I tried with another device, with cache and cookies clear and I have the same problem.

  • Profile Image
    victor
    Answered on January 19, 2016 at 08:25 PM

    When you refer to:

    Ministère de la Communication et de la Culture

    Did you mean the field

    Ministère de la Culture et de la Communication

    The reason is because I was not able to locate the other field. As you can see below the text area associated with this field is showing properly.

     

    In regards to your other question regarding the URL. I noticed that it is now downloading the proper excel file.

    If I am mistaken, please let me know and we will be glad to take another look.