none of my forms are working. i am in the USA!

  • Profile Image
    photoguy123
    Asked on January 19, 2016 at 11:34 AM

    last night i noticed things weren't working properly. and now the forms don't even load. your site says only Europe is affected but i'm in the US. see screenshot

    Screenshot
  • Profile Image
    Timothyink
    Answered on January 19, 2016 at 11:42 AM

    My form is the same way.  Currently it only loads a blank page.  http://www.jotform.us/Timothyink/timothyink

  • Profile Image
    photoguy123
    Answered on January 19, 2016 at 11:44 AM

    mow it says:

     

    bool(false)

  • Profile Image
    photoguy123
    Answered on January 19, 2016 at 11:44 AM

    now it says:

     

    bool(false)

  • Profile Image
    photoguy123
    Answered on January 19, 2016 at 11:47 AM

    hmmm, i'm beginning to wonder how smart it is to use jotform on my business site. not the first time i'm seeing this happen in the past month. large forms take forever to load, and then once in a while it just breaks. why can't something good just plain work?

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on January 19, 2016 at 12:05 PM

    We are truly sorry about that. This problem is now fixed.

    Please check your forms again and let us know if you see any problems.

  • Profile Image
    Carbase
    Answered on January 19, 2016 at 12:07 PM

    Problem not fixed in the UK

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on January 19, 2016 at 01:28 PM

    @Carbase

    Your question has been answered on your thread http://www.jotform.com/answers/749029. Kindly check. Thanks!