EU Form: Changes or updates not showing in live preview

  • Profile Image
    petervanherzele
    Asked on January 20, 2016 at 05:37 AM

    Hello,

     

    I have cloned one of my existing forms, and made some changes. When I publish the form, none of the changes are shown, I'm just seeing the original cloned form...

    Even when I start from a brand new form (blanco) only the first save is showing. Any further changes are not showing when I publish.

    Can you PLEASE help me ???

     

    Thanks,

    Peter

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on January 20, 2016 at 09:41 AM

    Apologies for the inconvenience. It seems like a delay on the EU server. There was also a problem earlier in our EU domain. However, it is now fixed. Please do let us know if you are still experiencing the delay.

  • Profile Image
    petervanherzele
    Answered on January 20, 2016 at 11:58 AM

    Hello,

    now all things are down on the EU server....

     

    when I try to login I get this message : 

    {"responseCode":404,"message":"Requested URL (\/myforms) is not available!","info":"http:\/\/api.jotform.com\/docs","limit-left":19985,"duration":"23ms"}

    URL is : https://eu.jotform.com/myforms


    Please fix this, it's already for 2 days now that Jotform keeps crashing...

    Thx,

    Peter

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on January 20, 2016 at 01:13 PM

    Apologies for the inconvenience. There was a problem related to EU domain redirecting to our API, it has been fixed by our backend team earlier. Please accept our apologies for the recent problems. If you are experiencing any errors in your end, please do not hesitate to contact us.