Form Properties not Found

  • Profile Image
    gabrielbarbieri2511
    Asked on January 20, 2016 at 03:25 PM

    How can i solution the mistake?

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on January 20, 2016 at 11:12 PM

    I was able to see the form properties back again. Please accept our apologies for the inconveniences.

  • Profile Image
    gabrielbarbieri2511
    Answered on January 21, 2016 at 09:11 AM

    Hi Janette. The problem continue when try to modificate any of the conditios and insert the html code for DO display a custon mensagge. The html code is the used in others conditios in the form.

     

     

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on January 21, 2016 at 12:06 PM

    I still do not get how you reproduce the issue . I just made a demo form which shows a show/hide condition (it displays a message after filling the birth day)  and it works with no problems.

    https://form.jotform.com/51205508435954

     

  • Profile Image
    gabrielbarbieri2511
    Answered on January 21, 2016 at 12:40 PM

    Send you a video https://youtu.be/GUJtsSlHGE0

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on January 21, 2016 at 02:38 PM

    Thanks a lot for sending me this video. I see what the problem could be, you might be injecting scripts that are not allowed by our form builder due our security. This is to prevent hackers using XSS (cross-site scripting) codes to penetrate our system.

     

    So my recommendation is to avoid script codes and only use HTML/CSS codes in the thank you page.                            

  • Profile Image
    gabrielbarbieri2511
    Answered on February 05, 2016 at 03:52 PM

    The problem continue. No way to finish the work, every change in conditions and it is not posible continue saving. The solutions you bring no work.

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on February 05, 2016 at 05:13 PM

    Could you please share the code you are using? So, we can test further. I would also recommend you to clone you form and try with the cloned version: http://www.jotform.com/help/27-How-to-clone-an-existing-form-from-your-account 

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on February 05, 2016 at 05:23 PM

    Hi, upon looking at your other thread, I see you are using MSO codes, which is the cause of the issue:

    Those are not supported and are breaking things up. So, please use the proper HTML and CSS code.