Image uploaded not sending via email

  • Profile Image
    akt1
    Asked on January 22, 2016 at 04:15 PM

    My logo will not send

    https://form.jotform.com/60215208741952

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on January 22, 2016 at 04:49 PM

    If I understood you correctly you want to add image (logo) to email Notification/ Autoresponder.

    I have cloned your form and I saw that you already added image to your Autoresponder.

    If you want to achieve something else please, provide us more details and we will be happy to assist you.

    Let us know if you need further assistance.

  • Profile Image
    akt1
    Answered on January 23, 2016 at 12:12 PM

    It seems to be working now yesterday the image was missing from the test email?

  • Profile Image
    victor
    Answered on January 23, 2016 at 04:39 PM

    Glad to see it is working now. It is possible that the email was not saved properly and is the reason you did not receive the image in your notification.

    On behalf of my colleague, you are welcome. If you still experience the issue, please let us know. We will be glad to help.

  • Profile Image
    akt1
    Answered on January 23, 2016 at 05:00 PM

    I spoke to soon the test email has the image but the real responder email does not

  • Profile Image
    victor
    Answered on January 23, 2016 at 10:29 PM

    Sorry for to hear you are still having issues. I have just reviewed your forma and email notification. I did noticed that the image did not come through the first time. Once I removed the image URL, re-inserted and save the form, the image appeared properly in the email notification.

    I did a couple of test and after the second time all the email notification had the image shown properly. Please let us know if you are still having problems with this. We will be glad to take another look.