First time user - my form is not showing the payment and submit in the link

  • Profile Image
    CACI1133
    Asked on January 23, 2016 at 10:14 AM

    The payment info and submit button is on the form but when I test it, they are not there?

     

    Help (and I'm sure that this is user error) :)

  • Profile Image
    cvelekv
    Answered on January 23, 2016 at 10:55 AM

    Hello,

     

    You're right, I can see the error, the payment method and button are not there.

    For testing purposes I cloned your form and I saw that you have many conditions that are not set up or they are partially set up.

    If you click, in form designer, on conditions button:

    You can see that most of your conditions logic have errors since they are not set up:

    So when I disabled your condition logic for a moment, your payments method and submit button are there, which you can see on this cloned link: https://form.jotformeu.com/60223897378365

    So please check your conditions logic, I'm not sure, what you are trying to achieve with them, but I'll be more than happy to help you with that if you need more assistance.

    Thank you.

  • Profile Image
    CACI1133
    Answered on January 23, 2016 at 11:45 AM
    Thanks! Sadly, I'm not a 100% sure what I am trying to achieve either :)
    Hopefully, I can get it without bothering you again
    ...
  • Profile Image
    victor
    Answered on January 23, 2016 at 04:16 PM

    On behalf of cvelekv, you are welcome. If you require our assistance, please let us know. Any question or issue you may have is not a bother. We will be glad to help.