Getting "Error on save" message when clicking the "Save" button and trying to preview

  • Profile Image
    stcletus
    Asked on February 02, 2016 at 10:51 AM

    Receiving the following message when trying to preview (see attached).

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on February 02, 2016 at 11:20 AM

    Apologies for the inconvenience. We have informed our back-end team about the problem. We will update you on this thread as soon as the problem has been resolved.

  • Profile Image
    miszisz
    Answered on February 02, 2016 at 11:26 AM

    I got the same message today a couple of time. So we just have to wait ?

    Thanks

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on February 02, 2016 at 11:53 AM

    We just received news from our back-end team that this should now be fixed, however they are still investigating the real reason for it. Please do reload the page just to make sure everything is refreshed. If you are still experiencing this problem, please do let us know. Thank you for your patience and apologies for the inconvenience.

  • Profile Image
    miszisz
    Answered on February 02, 2016 at 01:06 PM

    Thanks for the answer although nothing changed on my end. Create two forms today and none of them works after reloading the page.

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on February 02, 2016 at 03:46 PM

    I can see that you have opened a new thread for this issue, about the "Please wait" message and the form never being submitted, also I see that this has been escalated to our second level, follow that thread to receive news bout the progress on it.

    http://www.jotform.com/answers/762530-Submit-button-gets-stuck-at-Please-wait-when-using-the-oEmbed-Plugin-for-WordPress#2.