The submit button on my form is not working. I am not receiving submissions.

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on February 02, 2016 at 04:07 PM

    I checked your form and I the email address that you are using on it: Bellaartphoto@yahoo.com.

    It's not in our bounce list, could you try to submit your form again? 

    Do you receive a message when submitting your form? 

    If so, please share us a screenshot about it, this guide will help you to do it: https://www.jotform.com/answers/277033-How-to-add-screenshots-images-to-questions-in-support-forum

    We will wait for your response.

  • Profile Image
    Bellaartphoto
    Answered on February 02, 2016 at 04:45 PM
    Hello,
    Actually nothing happens when I press the submit button on the form. We do not receive any type of message and it just sits there and seems like the button was never even pressed.
    Sent from my Verizon Wireless 4G LTE DROID
    JotForm wrote:
    ...
  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on February 02, 2016 at 06:02 PM

    I just submitted your form with no problem.

    It could be a temporary issue or something blocking the form, please, share us a screenshot of the web console, we need to see if there is an error message.

    You can get it by following these keyboard shortcuts:

    Windows:  Ctrl+Shift+J.

    Mac: Cmd+Opt+J.

  • Profile Image
    bdginternational
    Answered on February 02, 2016 at 06:44 PM

    If you are using RBL Spam filtration JOTFORM's IP is being caught by the SPAM filter. Turn off RBL filtering to fix the issue.

  • Profile Image
    Bellaartphoto
    Answered on February 02, 2016 at 06:46 PM
    Hello,
    Thank you for your assistance. It seemed to be an issue with the payment portion of the calendar. Once that was removed the form worked.
    Sent from my Verizon Wireless 4G LTE DROID
    JotForm wrote:
    ...