Progress Bar only shows text with no graphics

  • Profile Image
    stedscathedral
    Asked on February 06, 2016 at 05:59 AM

    I have installed the Progress Bar Widget but it doesn't work - on Preview I just get plain text for the widget and no graphics

  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on February 06, 2016 at 04:56 PM

    To my understanding you appear to be having a problem with the progress bar displaying just text and no graphics.

    Would you mind telling us what you are expecting with it and correct me if it's still an issue?

    I'm unsure if I am understanding your issue correctly since when I checked on this issue for you I found it's working normally on my end. 

    This is what I see currently when testing it:

  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on February 06, 2016 at 05:01 PM

    Update - Please disregard the above response.

    I found I'm able to replicate it now after testing further. You're actually referring to the Themes for I believe and I can see and can confirm that those are not currently working it seems.

    The test below should be Island Blue but similar to your issue it's just grey and white with text.

    I've sent a bug report so our Widget Team can resolve the issue and we'll update you again asap.

  • Profile Image
    TitusN
    Answered on February 10, 2016 at 10:55 PM

    Hello, 

    Please check your form again - the progress bar should be working again - and we don't anticipate further issues. 

    But if you're still experiencing any problems - please let us know so that we can resolve it. 

    Thanks!