My answers are not currently saved, is there a problem with the service?

  • Profile Image
    MattiKaasa
    Asked on February 11, 2016 at 03:35 PM

    Hi,

    I can fill in and submit an answer but it is not saved now. I do get both confirmation and new entry emails.

    If I try to use the "edit submission" I'm given the 404 "whoops" error from your service.

    Last successfully recoreded entry was about 4 hours ago.

     

    BR

    -- Matti

  • Profile Image
    Ben
    Answered on February 11, 2016 at 05:46 PM

    Hi Matti,

    Thank you for reporting this. Our developers are already looking into the cause of the lag, but we are aware of the lag being present for some of our users.

    What it means, is that the data is saved under your forms data, and the same is passed through the email and to the integrations on your form, but the same can not be viewed right away - until the lag is fully resolved.

    I will raise this to our developers so that we can update you as soon as the issue is resolved for you.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on February 11, 2016 at 09:26 PM

    This is now fixed. Kindly check.

    Thank you!

  • Profile Image
    MattiKaasa
    Answered on February 12, 2016 at 12:08 AM

    Lag is fixed, thanks.

    But there's a new server certificate error when submitting (using european servers).

    ---

    Your connection is not secure

    The owner of submit.jotformeu.com has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website.

    Learn more…

    ---

    BR. Matti

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on February 12, 2016 at 01:20 AM

    Great! Thanks for the confirmation. 

    With regards to the other issue, we will raise it to our developers on this thread.

    http://www.jotform.com/answers/770670

    You will receive updates on that thread once it is fixed.