Getting "Errors have occurred and the system cannot continue. Use getErrors() for details." error message in Thank-You page after submission

  • Profile Image
    delei1212
    Asked on February 21, 2016 at 11:41 AM

    hello after form s subitted i am getting a

     

    Oops!

    Errors have occurred and the system cannot continue. Use getErrors() for details.

     

    on all forms

     

    http://vetronyc.com/comments/

     

    http://vetronyc.com/contact/get-in-touch/

     

  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on February 21, 2016 at 02:21 PM

    I just have a few question to make things clear first. Are you getting the error message on both forms on those websites? Does this happen everytime you made a submission? Does this happen even if you just submit your form using its Form URL and not embedded on the website? 

    I can see how your form is embedded, I just would like to suggest you try to embed your form using the iframe code as it can also be a conflict between your website's script and the scripts on your form. Also, may we ask for your permission to submit the form within your website so we can test it further. 

    We will wait for your response. Thank you.

  • Profile Image
    delei1212
    Answered on February 22, 2016 at 02:29 PM

    Are you getting the error message on both forms on those websites?
    yes on all the forms on the website. they intgrate with icontact.

    Does this happen everytime you made a submission?
    Just that day that i ask for help. they seem to be working now.

     

    Does this happen even if you just submit your form using its Form URL and not embedded on the website

    YES

    just would like to suggest you try to embed your form using the iframe code as it can also be a conflict between your website's script and the scripts on your for

    Will it be responive?

    Also, may we ask for your permission to submit the form within your website so we can test it further.

    YES you may

    Thank you for your quick customer service . I truly appreciate it

     

    Mike

  • Profile Image
    Mike
    Answered on February 22, 2016 at 05:01 PM

    The issue was probably related to some error related to enabled iContact integration. It looks like that everything is working properly now.

    The iFrames are usually responsive, so they are safe to try.

    If you notice the error again, please let us know. Thank you.