Thank you link wont work in internet explorer

  • Profile Image
    GreatOaksEducation
    Asked on March 01, 2016 at 03:37 AM

    Hi, when completing my form you are taken to a thank you link. This works fine in chrome and firefox but doesn't work in internet explorer.

    Could you tell me why please?

    Regards

    Marc Newton

    http://www.greatoakseducation.co.uk/#!booking/cajt

    http://www.greatoakseducation.co.uk/#!thank-you/c16cx

  • Profile Image
    beril
    Answered on March 01, 2016 at 07:37 AM

    I've tested your form on your website. I am able to reproduce same issue that you're having on Internet Explorer.

     

    I've also cloned and tested your form. At that situation it is working properly on my side.

    It might be conflict issue on Internet Explorer. Could you try to re-embed your form with IFrame method?

    If it doesn't solve your problem, please let us know. We can try another solution.

     

  • Profile Image
    GreatOaksEducation
    Answered on March 01, 2016 at 09:06 AM

    Hi, I re-embeded it as an Iframe but this hasn't soled the problem.

     

    Thanks

     

    Marc

  • Profile Image
    beril
    Answered on March 01, 2016 at 11:20 AM

    I've checked your Thank You page which is http://www.greatoakseducation.co.uk/#!thank-you/c16cx on Internet Explorer. It seems it goes different target on Internet Explorer.

     

    Marc, it is really strange.=) I've just copied and pasted the URL of your Thank You page on Internet Explorer. I see that it redirects to home page instead of Thank You page.

    I think that issue is not related with form. It is related with your thank you page. I will try to figure out your issue and get back to you as soon as possible.