Captcha on my forms isn't working, Is there a problem?

  • Profile Image
    TammiB
    Asked on February 23, 2012 at 09:47 AM
  • Profile Image
    sportstroom
    Answered on February 23, 2012 at 09:54 AM

    Same here. Tested in Chrome and IE9.

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on February 23, 2012 at 09:56 AM

    We are working on it right now. 

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on February 23, 2012 at 10:03 AM

    Fixed now. 

    The browser cache might show the problem. Try shift+refresh if you still see the problem. 

  • Profile Image
    TammiB
    Answered on February 23, 2012 at 10:36 AM

    I'm still having the problem.  I tried shift+refresh and also cleared cookies/history.  Problem is in IE8 and Firefox.

  • Profile Image
    TammiB
    Answered on February 23, 2012 at 10:39 AM

    Working on Firefox not but still doesn't work in IE8

  • Profile Image
    TammiB
    Answered on February 23, 2012 at 10:41 AM

    Sorry for typo, Captcha works on Firefox but still not working with IE8

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on February 23, 2012 at 10:49 AM

    We are looking into it. It might be a caching issue. I'll get back to you on that. 

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on February 23, 2012 at 11:29 AM

    It should be fixed now. Can you check it and let me know? If the problem continues please let me know the URL of the form and the browser you are using.

  • Profile Image
    sportstroom
    Answered on February 23, 2012 at 11:36 AM

    Fixed over here. Thanks!

  • Profile Image
    TammiB
    Answered on February 23, 2012 at 11:47 AM

    It's still not working.  I am using IE8.  The urls are

    http://www.swicktech.com/Trends/WhitePapers/AppliedCloudComputingWhitePaper.aspx

    and

    http://www.swicktech.com/Trends/WhitePapers/TheEconomicsofTheCloud.aspx

    These same urls work in Firefox.

    Thanks!

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on February 23, 2012 at 11:49 AM

    Used BrowserStack to open the forms on the IE8 and the captcha worked fine. Can you make sure that your cache is cleared? Please try shift+refresh on the browser to make sure your caches are cleared. 

  • Profile Image
    Answered on February 23, 2012 at 12:03 PM

    Working now ... Thanks for all your help!

  • Profile Image
    byjbros
    Answered on February 24, 2012 at 07:34 PM

    I just checked my form that has captcha and it's not working in Safari or Chrome on my macs.  I have emptied the caches and reloaded the pages, but no luck.  Do I need to re-enter the source code into my website?

    http://www.johnsonbrotherstv.com/Contact_Us.html

    Thanks

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on February 24, 2012 at 07:58 PM

    @byjbros, you are right, please re-embed your form with the updated source code in order to solve the problem.

    Thank you for your understanding and cooperation in this matter.