Authorize.net: Error during transactin - merchant ID and pass invalid

  • Profile Image
    shift6
    Asked on March 04, 2016 at 08:57 PM
    I am still having this same exact problem, is there something we need to do on our end?
  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 04, 2016 at 09:03 PM

    I tested one of your basic payment form and its integration with authroize.net is working fine.

    The error shown from the other thread indicates you are either posting the incorrect API Login ID or transaction key since they are now working, I presume that everything is working fine by now? If not, please check and review the suggestions provided on this page from Authorize.net. https://support.authorize.net/authkb/index?page=content&id=A415&pmv=print&impressions=false

  • Profile Image
    shift6
    Answered on March 04, 2016 at 09:07 PM

    @eltonCris. Everything is not working fine

    Im getting error when submitting the form. Here is my post: http://www.jotform.com/answers/787685-Authorize-net-Error-on-Transaction#3

    Please review this thread I linked as Im not getting anymore responses from support over there.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 04, 2016 at 10:28 PM

    Ok thanks for directing me to the main thread. We will check it further and get back to you with updates. Just to clarify, in which of the 3 forms this occurs? Is it happening to all your form or just specific form? So far, I can't reproduce this problem on my form so it might be form specific. Please let us know.

  • Profile Image
    shift6
    Answered on March 04, 2016 at 10:30 PM

    All 3 of them.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 04, 2016 at 10:32 PM

    Alright, thanks. We will submit this thread http://www.jotform.com/answers/787685-Authorize-net-Error-on-Transaction#3 to our developers so they can further investigate.