Why is the html code for only half of my form?

  • Profile Image
    mkeathley
    Asked on February 24, 2012 at 02:41 AM

    The lower half where I collect contact information is missing.

    It seems that the code I'm putting in is too long for my wix site. 

  • Profile Image
    fxr
    Answered on February 24, 2012 at 06:21 AM

    What embed code did you use to add the form to your Wix site?

  • Profile Image
    mkeathley
    Answered on February 24, 2012 at 04:29 PM

    I need html code for the wix site.

    I tried using the source code for my form.... way too long.

    I also tried the embed code below and am getting the following error message on the site.

    Embed Code...

    <script type="text/javascript" src="http://form.jotform.com/jsform/20524348551"></script>

    What show up on my site...

    ../../js/builder/build_source.js:1156: TypeError: Cannot read property 'type' of undefined var input = this.createInputHTML(prop.type.value, id, prop, false, ^

     

  • Profile Image
    fxr
    Answered on February 24, 2012 at 04:31 PM

    I have cleared your form cache; can you try accessing the page with that script embed code again please?

  • Profile Image
    mkeathley
    Answered on February 24, 2012 at 04:36 PM

    Tried it again.  Still getting error message on my site...

     

    ../../js/builder/build_source.js:1156: TypeError: Cannot read property 'type' of undefined var input = this.createInputHTML(prop.type.value, id, prop, false, ^

     

    http://www.havenrockproductions.com/#!registration

  • Profile Image
    fxr
    Answered on February 24, 2012 at 05:31 PM

    I can see your form now, but the 'half cut off' issue remains. 

    How exactly are you embedding the form to your website?

    Its the container of the form on wix that is the cause of this problem. 

  • Profile Image
    mkeathley
    Answered on February 25, 2012 at 09:07 AM

    Putting the embed form into my wix site worked with the first version of my form... gave me heck after I made the second round of changes... and now works fine again with my third round of changes.  I pray I don't have to make a forth round of changes.