Redirect a link through the radio buttons widget

  • Profile Image
    exsfvid
    Asked on March 09, 2016 at 08:27 AM

    I need to select a radio button option, we rediriga to another URL of a form JotForm, but not open in a new tab, but is about the same.

     

    Thank you very much team JotForm

  • Profile Image
    Jan
    Answered on March 09, 2016 at 09:46 AM

    I believe that this is a duplicate thread. My colleague Welvin, already replied on this thread (http://www.jotform.com/answers/790774) and advised you to use value "_self" instead of "_blank" in target attribute.

    Thank you.

  • Profile Image
    david
    Answered on March 09, 2016 at 02:50 PM

    It looks like your most recent response many not have gone through.  In any case, I believe my colleague is following up in your other thread here:

    http://www.jotform.com/answers/790774

  • Profile Image
    exsfvid
    Answered on March 17, 2017 at 09:08 AM

     

    Team Jotform, I had this function super fine (the image) is that when pressing that by pressing the button of the widget I was opened a new form in a new tab the browser, apparently now the widget does not perform the function how can I solve that?,

     

  • Profile Image
    david
    Answered on March 17, 2017 at 11:35 AM

    I checked that widget and it does not seem to allow for using links on the button text.  It does not work in either V3 or V4 builder.

    In the V3 builder, if you use regular radio buttons, it will work.

    The widget will allow for entering the tags in V3, but clicking the button does nothing.

    Do you have a copy of the form where this was working?

     

  • Profile Image
    exsfvid
    Answered on March 17, 2017 at 11:48 AM

     

    Dear, I only have the original form, which is this: https://www.jotform.com/build/60674618564666, I did not understand very well how to solve it, can you please replicate or help me do it?

  • Profile Image
    david
    Answered on March 17, 2017 at 12:44 PM

    The tags should have been working but there was an update on our end that removed them.  That updated has removed and the tags should be working once again.  You may need to add them back to the widget for them to show. 

    Try adding the tags and such back to the form using the V3 builder.  It should allow for inserting them at this time.  Here is my example form with one of the buttons updated:

    https://form.jotform.com/70754271123955

    The tags still seem to be stripped in the new builder, but the old builder should allow for adding them once again.