My form says its not secure. Help Please!!

  • Profile Image
    greentouch
    Asked on February 27, 2012 at 12:37 AM

    Hello,

    I keep getting the following message when I try to fill out my secure form online.

    "This Connection is Untrusted
    You have asked Firefox to connect
    securely to submit.jotform.us, but we can't confirm that your connection is secure.

    Normally, when you try to connect securely,
    sites will present trusted identification to prove that you are
    going to the right place. However, this site's identity can't be verified.
             
    What Should I Do?
              
    If you usually connect to
    this site without problems, this error could mean that someone is
    trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.
             
    Technical Details
    submit.jotform.us uses an invalid security certificate.

    The certificate is only valid for the following names:
      submit.jotform.com , jotform.com 

    (Error code: ssl_error_bad_cert_domain)

           
    This is the address: https://secure.jotform.us/form/20536449715154


    Embedded code:<script type="text/javascript" src="https://secure.jotform.us/jsform/20536449715154"></script>       
           

    Thank You for your help,

    Amanda Schuster

  • Profile Image
    abajan
    Answered on February 27, 2012 at 05:16 AM

    Amanda

    Are you still getting this problem? The form loads okay from my end without any sort of warnings in Firefox or any other browser.

  • Profile Image
    greentouch
    Answered on February 27, 2012 at 09:36 AM

    Hello,

    Yes, I just tried it this morning and I am still getting an "Untrusted Connection" message after I submit the form.

    The secured image is not showing up at the bottom, either.

    I think I am getting the certificate error because my form is a .us and the certificate is only valid for .com??

    This is the message that is shown when you click technical details on the error.

    Technical Details
              submit.jotform.us uses an invalid security certificate.

    The certificate is only valid for the following names:
      submit.jotform.com , jotform.com 

    (Error code: ssl_error_bad_cert_domain)

    Thanks,

    Amanda

  • Profile Image
    abajan
    Answered on February 27, 2012 at 10:17 AM

    My apologies Amanda, I misunderstood your initial post. Now that I have read it again, I see that you meant that the problem occurs upon submission of the form and not when it loads. I'll have to run a test submission or two to see if I can figure out what's causing this.

  • Profile Image
    greentouch
    Answered on February 27, 2012 at 10:20 AM

    Great. Thank You for your help!

  • Profile Image
    abajan
    Answered on February 27, 2012 at 11:25 AM

    Yep. On attempting to submit your form, Chrome also showed a warning:


    (Click images to zoom)


    There definitely seems to be a security problem with submit.jotform.us. I went to http://www.networking4all.com/en/support/tools/site+check/ and checked not only submit.jotform.us but also the other new ones like submit.jotform.ca, submit.jotform.me and submit.jormeu.com and they all return the following:



    Apparently, only submit.jotform.com has its SSL certificate correctly installed:


    I'll submit a ticket to our developers and see how quickly we can get this sorted out. Thanks for drawing it to our attention.

  • Profile Image
    greentouch
    Answered on February 27, 2012 at 11:44 AM

    Thank you for looking into this! Much appreciated. Hopefully it can be resolved.

  • Profile Image
    abajan
    Answered on February 27, 2012 at 11:46 AM

    No problem. If it's any consolation, my own forms are exhibiting the very same issue. (Incidentally, I just posted the ticket.)

  • Profile Image
    greentouch
    Answered on February 27, 2012 at 04:02 PM

    Thanks! Is there any time frame on when the problem will be fixed. It is imperative that I get these forms working with a secure connection.

     

    Thanks

  • Profile Image
    abajan
    Answered on February 27, 2012 at 06:25 PM

    The best I can tell you is that at the time the ticket was posted I marked it as urgent. So, I imagine the developers would put it high on their list of priorities, especially knowing that it's a system wide issue and not just you being affected.

  • Profile Image
    greentouch
    Answered on February 27, 2012 at 07:21 PM

    Sounds good. Thank You for your Reply!

  • Profile Image
    rhofmann
    Answered on February 28, 2012 at 11:07 AM

    Hello!

    I am having the same problem. I am using submit.jotformeu.com (https://secure.jotformeu.com/form/20582273460349).

    Has the issue been resolved yet?

    Also, my firefox browser says upon loading the form that it isn't secure, because the page is only partially encrypted (see screenshot, sorry only in german).

    http://www.oldtimer.at/jotform.jpg

    Best regards from Austria,

    Rico

  • Profile Image
    greentouch
    Answered on February 28, 2012 at 11:15 AM

    rhofmann,

    I have not heard anything back yet....hopefully soon!

  • Profile Image
    eee
    Answered on February 28, 2012 at 12:23 PM

    Hi,

    The problem is fixed now,

    Kindest Regards,

    Ertugrul.

  • Profile Image
    greentouch
    Answered on February 28, 2012 at 12:35 PM

    Yeah. Thank You!! Much, Much appreciated!

  • Profile Image
    rhofmann
    Answered on February 29, 2012 at 03:03 AM

    Excellent, thanks!

  • Profile Image
    MarcoPP
    Answered on February 13, 2013 at 12:52 PM

    I am experiencing this issue in Chrome today.  The security certificate for the .us form is invalid.  .com works but our submissions are not showing up in the JotForm interface.

     

    Thanks.

  • Profile Image
    moonzkie
    Answered on February 13, 2013 at 01:48 PM

    @ MarcoPP 

    Can you please open a new thread for us to assist you better?

    Thank you.