why is my form not processing after i fill in the blanks

  • Profile Image
    magicalmothering
    Asked on March 23, 2016 at 01:11 AM
  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on March 23, 2016 at 02:30 AM

    Hello magicalmothering,

    I am not sure if I have understood your question correctly. Do you mean to say that you are unable to submit your form?

    With which form you are having this issue with? Do you see any error message when you submit your form? I did test your form by sending a test submission successfully. Please check the screenshot below:

     

    I would suggest you to please share a screenshot of the problem and we will take a look. The following guide should help you how to upload image in forum post:  http://www.jotform.com/answers/277033 

    We will wait for your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    magicalmothering
    Answered on March 23, 2016 at 11:44 AM
    I was able to just add the link to my website. So that solved the problem for now. There was no error message. I was using the wordpress.com form and it looked great. When I would press submit it would just sit on Please wait and never go on to a new window. Thank you
    Stephanie Mathews
    Magical Mothering Mentor
    www.magicalmothering.com/mundane2magical/
    ...
  • Profile Image
    beril
    Answered on March 23, 2016 at 12:19 PM

    On behalf of my colleague, you're most welcome. We are glad to hear that the issue has been resolved for you.

    If you will have that problem again I suggest you to re-embed your form with Iframe method. Please, check the guide below for more information:

    http://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code

    If you have any question or issues, please do not hesitate to contact us. We will be glad to assist you.