My form is not updating

  • Profile Image
    jrrdesigns
    Asked on February 28, 2012 at 10:55 AM

    On the preview it shows the changes are made.  Example - I deleted the text at the top of the form.  When I click on create a new tab or copy and paste the url in my browser the text is still there.  I deleted all the cache & history to see if that fixed the problem and it didn't.

    Here is the url.

    http://form.jotform.com/form/20390604181

    It also doing to this url.

    http://form.jotform.com/form/20394654252

  • Profile Image
    mliz
    Answered on February 28, 2012 at 11:15 AM

    Our developers have already been informed of this issue and are currently investigating. For now please use  following url in the embed code:

    http://www.jotform.com/form/20394654252
    http://www.jotform.com/form/20390604181

    Thanks!

  • Profile Image
    jrrdesigns
    Answered on February 28, 2012 at 12:32 PM

    I have made changes to this existing form.  Can you send me the updated url with the changes?

     

    http://form.jotform.com/form/20394654252

     

    Thanks so much for your help!

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on February 28, 2012 at 09:08 PM

    @jrrdesigns,

    I have now cleared your form cache, can you please check if all your forms are now up to date? 

    Apologies for this inconvenience. Thanks.

  • Profile Image
    Opendharma
    Answered on March 04, 2012 at 08:39 PM

    Hi,

    my cache seems to be full again.

    http://form.jotformpro.com/form/20551780663959

    Thanks in advance.

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on March 04, 2012 at 08:47 PM

    @Opendharma,

    It's just a replication delay, can you please try again this time? I have also cleared your form cache just to make it sure. Kindly recheck your form.

    Apologies for this inconveniences. Thanks.

  • Profile Image
    Opendharma
    Answered on March 04, 2012 at 08:54 PM
    Hi,
    that was quick, all working now.
    It hadn't updated since last night, so I asked.
    Thanks for your help,
    Evan

    For all things meditation
    http://www.FreeMeditationInfo.com
  • Profile Image
    mliz
    Answered on March 04, 2012 at 08:55 PM

    That's good to know, let us know if we can be of further assistance.

  • Profile Image
    Opendharma
    Answered on March 04, 2012 at 09:06 PM
    Hi,
    something else I just noticed,
    if I use the custom url http://www.jotform.com/Opendharma/feedback_form
    I get a 404 not found.
    Thanks again.

    For all things meditation
    http://www.FreeMeditationInfo.com
  • Profile Image
    idarktech
    Answered on March 04, 2012 at 09:11 PM

    Hi there,

    Please use this form URL instead: http://www.jotformpro.com/Opendharma/feedback%20form

    Hope this helps. Cheers!

  • Profile Image
    zaibunissa
    Answered on June 22, 2012 at 09:25 AM

    My form is not updating too

    I added "Year" field above the "Model" field at this URL of form 

    http://form.jotform.me/form/21005909844453?

    When Embedding and saving the work it is not updating, also i've the same issue with other forms too, they're not updated in the way they were used to be like upon saving it automatically updates on my site but now its not working, can you please help?

    Thanks

    Muzammil

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on June 22, 2012 at 11:13 AM

    @zaibunissa

    Sorry for the inconvenience that may have caused. Upon checking your form, I do see "Year" field and "Model" field in my end. Please take a look at here. To solve the problem, change http://form to http://www.

    From: http://form.jotform.me/form/21005909844453

    To: http://www.jotform.me/form/21005909844453

    If you need further assistance, feel free to contact us again anytime.

    Thank you!