I am getting error messages on two of my forms below. Can you please help me, they are not accessible.

  • Profile Image
    kontri
    Asked on February 29, 2012 at 07:20 PM
  • Profile Image
    yasinco
    Answered on February 29, 2012 at 07:23 PM

    Hello

    A lot of members are having this issue! Please join in this forum post and post your forms urls: http://www.jotform.com/answers/80570-Form-Id-is-missing-or-irregular-a-couple-issues

    Have a great day!

    ~Yasin

  • Profile Image
    AtacanC
    Answered on February 29, 2012 at 07:33 PM

    @kontri

    Can you please provide more details via this thread? Please tell us the URL of your website as well? Did you try to access your forms @ www.jotform.co .

    We'll be waiting for your response.

    PS: Please post your questions here. It's not easy for us to follow up if you post your questions/concerns to multiple threads.

  • Profile Image
    Rita Kontos
    Answered on February 29, 2012 at 07:39 PM

    Hi, My website is under construction. I was in Jotform editing my forms when the problem has occured. I logged into www.jotform.com

    I'm sorry I'm not a tech guru, that's why I use jotform because your site is so great for tech dumb people like me.

    I hope you can help.

    Rita

  • Profile Image
    serkan
    Answered on March 01, 2012 at 01:56 AM

    This issue has been resolved, sorry for the incovenience.

    Please re-take your embed codes from the embed wizard.

  • Profile Image
    kontri
    Answered on March 01, 2012 at 04:09 PM
    Thank you. You guys are great. Keep up the good work!
    Rita